Live

Smart living

Stel je eens voor dat je op een bruisende en vooruitstrevende nieuwe hotspot in het hart van Den Haag woont. In slim ingedeelde, compacte appartementen met hoogwaardige gedeelde voorzieningen en inspirerende recreatiemogelijkheden. Je woont in een groene en gezellige oase, op loopafstand van het winkel- en uitgaanscentrum en op fietsafstand van het strand. En recht voor je deur vind je bussen, trams en treinen om je met Amsterdam, Schiphol en de rest van Europa te verbinden. HS Kwartier wordt een blauwdruk voor de toekomst van smart living. Een plek waar diversiteit en verbinding centraal staat voor mensen van alle leeftijden, culturen en achtergronden.

Onbeperkte recreatie mogelijkheden

Op slechts 10 minuten lopen van de culturele, historische en recreatieve Haagse hotspots, wordt HS Kwartier een bruisende hub van interactie en verbinding. Sportfaciliteiten, groene openbare ruimtes en dynamische recreatiemogelijkheden staan allemaal in dienst van slim duurzaam leven. HS Kwartier zorgt dat bewoners, bezoekers en werknemers hun leven daar zo gezond en actief mogelijk kunnen inrichten.

Escher Gardens

In deze nieuwe landmark in het hart van de stad lopen vanaf de opening (verwacht in 2028) wonen, werken, recreëren en groen kriskras door elkaar. In een inspirerend mixed-use gebouw worden circa 1200 - 1250 woningen (studio's en appartementen voor een brede doelgroep) gecombineerd met kantoren, winkels en horeca, Met (maatschappelijke) voorzieningen en services, talloze ontmoetings- en recreatiemogelijkheden en meer dan genoeg groen in het gebouw en daar omheen. In Escher Gardens staan de menselijke maat, welbevinden, interactie, voorzieningen en natuurbeleving centraal. Zo bouwen wij stukje bij beetje aan de stad van de toekomst: een plek waar gezondheid, balans en rust zich moeiteloos laten combineren met een dynamische stadse levensstijl.

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je hier aan. Dan houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen rond Escher Gardens.