HSK Offices

Welkom bij HSK Offices

Kantoorruimtes, werkplekken, vergaderruimtes: Work meets Life

Op zoek naar een werkplek waar je je thuis voelt? Of waar je kunt uitbreiden en netwerken?
HSK Offices is de ideale plek voor ondernemers; moderne ruimtes die je helemaal zelf kunt indelen en social spaces met een pantry, voor ontmoeting, samen werken en samen ontspannen. Omdat er geweldige dingen gebeuren als mensen samenkomen.
Dat is het uitgangspunt van HSK Offices: professioneel, gastvrijheid en comfort combineren met de mogelijkheid om te netwerken en te groeien. Op diverse etages van het gebouw zijn (gestoffeerde) kantoorruimtes, werkplekken en vergaderruimtes beschikbaar. Vind hier de ruimte die bij je past! Wij bieden ruimtes van elke omvang: voor starters, kleine ondernemers, of groeiende bedrijven, van private office tot groot kantoor waar je werkplek voelt als thuis. Laat je inspireren door het geweldige uitzicht van onze ruimtes en de gezellig ingerichte social spaces, waarvan het open ontwerp is gericht op het creëren van een moeiteloze verbinding tussen de huurders.

Inspirerende werkruimtes

  • Gedeelde social space op iedere verdieping
  • Laagdrempelig netwerken
  • Glasvezel-internet en WIFI
  • Flexibele huur (huurtermijn bespreekbaar)
  • Uitstekende bereikbaarheid 
  • Voldoende parkeergelegenheid op loopafstand
  • Den Haag centrum binnen handbereik
  • Sportschool, club en congrescentrum in het gebouw.

Interesse in huren? 
Neem snel contact op met onze Asset Manager Rob

bruisende omgeving

Volop mogelijkheden rond je nieuwe werkplek

In 2023 opende Club Atelier haar deuren bij de entree van HSK Offices. Club Atelier is een bruisend concept, fijne ontmoetingsplek met easy-going-food en heerlijke drankjes en cocktails en hippe events.
https://www.club-atelier.nl

Ook is in het gebouw een grote Fit for Free sportschool aanwezig en een unieke klimhal, met grote klimwand en allerlei (teambuilding) activiteiten.
https://www.deklimmuur.nl

Postillion heeft in 2022 een nieuw, inspirerend conferentiecentrum van 2000m2 geopend.
Op loopafstand zitten winkels, restaurants en voor bezoekers van buiten de stad zijn goede hotels in de buurt aanwezig. De Haagse Hogeschool is om de hoek en het gebouw ligt pal naast Station Hollands Spoor; uitstekend bereikbaar dus met het openbaar vervoer. Doordat het bruisende centrum van Den Haag binnen 10 minuten te bereiken is, zijn er volop voorzieningen en culturele activiteiten binnen handbereik.