HSK Globe Offices

THE GLOBE OFFICES

In het hart van Den Haag, naast NS station Holland Spoor, staat The Globe. Werkomgeving, vergaderfaciliteiten, horeca en vrijetijdsbestedingen hebben gestalte gekregen in dit karakteristieke industriële complex. U kunt bij ons terecht voor het huren van (tijdelijke) kantoorruimte of werkplekken, in een professionele en inspirerende omgeving. Wij maken het u zo aangenaam en makkelijk mogelijk dankzij ons aanbod van flexibele diensten zoals WIFI, receptiediensten en postbusservice.

VERHUUR

Het kantoorgedeelte is verdeeld in traditionele kantoorruimten en zogenaamde loftkantoren elke met een eigen entree met een verhuurbaar vloeroppervlak van 300 m2 tot 1500 m2. Met name de ‘loftkantoren’, met hun zware betonconstructie, grote hoogtes en een atrium, ademen de industriële sfeer van het gebouw. Daarnaast bieden wij kleine flexibelle en gestoffeerde en gemeubileerde kantoorruimtes aan met een vloeroppervlak vanaf 30 m2, welke deel uit maken van kantoorvloeren met meerdere veelal kleinere huurders.

HS KWARTIER

Binnen The Globe zijn diverse gerenommeerde huurders uit de Tech Industrie gehuisvest zoals El Niño, Geophy en Digidentity. Daarnaast zijn er veel (kleinere) huurders uit andere werkgebieden gehuisvest zoals advocatenkantoren, NGO’s en adviesbureaus werkzaam in bouw en vastgoed. In de directe nabijheid zijn partijen als T-mobile, UWV, Haag Wonen gehuisvest en zullen medio 2021 PostNL en Fosbury & Sons hun deuren openen in het monumentale Stationspostgebouw. Kortom HS Kwartier is een uitstekende en inspirerende omgeving om te werken, ontmoeten en zaken te doen.

CONTACT

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze assetmanager Rob Stijnen

Email: [email protected]
Telefoonnummers: Office: 06-50214435

Contact us